title

AZOTER-L

levél-baktériumtrágya

Az AZOTER-L levél-baktériumtrágya Herbaspirillum endofita nitrogénkötő baktériumok segítségével 30-40 kg/ha nitrogén hatóanyagot tud átadni a gazdanövénynek. A Herbaspirillum a levél felületéről a gazdanövény belső szöveteibe behatol, ott él és szaporodik, miközben a levegőből nitrogént gyűjt.

Hektárdózis: 10 l/ha, AKG-ban felhasználható!

Részletes információk
title

AZOTER-F

talaj-baktériumtrágya

AZOTER-F kétkomponensű talaj-baktériumtrágya hektáronként 180 kg nitrogént, 80 kg foszfort és 30 kg káliumot juttat a növény gyökérzetéhez, a talajba került elhalt szerves anyagok lebontásából további makroelemek kerülnek felvehető állapotba, valamint megoldást nyújtanak a kórokozó penészgombák és a szkleróciumok elsődleges fertőzési forrásaival szemben.

Hektárdózis: 10 l/ha, AKG-ban felhasználható!

Részletes információk
title

AZORHIZ

talaj-baktériumtrágya

AZORHIZ az AZOTER termékcsalád pillangós növények számára kifejlesztett tagja, ami fajspecifikus rhizobium baktériumtörzseket tartalmaz. AZORHIZ baktériumtrágya hatékonyan hozzájárul a szója, a lucerna és a borsó növénykultúrák magasabb terméshozamához.

Hektárdózis: 10 l/ha, AKG-ban felhasználható!

Részletes információk

Miért válassza az AZOTER talaj-baktériumtrágyát?

Hektáronként 10 liter AZOTER-F talaj-baktériumtrágya a növény gyökérrendszerének 180 kg nitrogént adagol, a növény számára nem hozzáférhető foszforvegyületekből 80 kg foszfort szabadít fel és 30 kg káliumot mobilizál. A szármaradványok, valamint a zöld- és istállótrágya lebontásával további nitrogént, foszfort és káliumot tesz felhasználhatóvá.

 

 

  • 180 kg/ha nitrogén
  • 80 kg/ha foszfor
  • 30 kg/ha kálium
  • szárbontás
  • talajjavító hatás
  • Fusariumot és Sclerotiniát parazitálja

AZOTER baktériumtrágya termékcsalád:

Termékek Nitrogénkötés Foszformobilizálás Káliumfeltárás Cellulóz bontás Fajspecifikus rhizobiumok Sclerotiniát parazitálja Fusariumot parazitálja
AZOTER-F    
AZOTER-SC    
AZORHIZ    
AZOTER-L